MARKETING EN COMMUNICATIE

BEL MIJ GEWOON! PROBLEEM OPGELOST.
WIE IK BEN

IK BEN WOUTER WEIJZEN

Ik heb mijn hele leven al een passie voor het produceren van video-content. Wat begon als mijn vakanties en de festivals vastleggen waar ik met mijn vrienden naartoe ging, groeide uit tot een uitgebreid aanbod aan creatieve werkzaamheden. 

Buiten de werkzaamheden die wij voor onze eigen klanten uitoefenen, bied ik mijn kennis, service en apparatuur ook aan als freelancer voor bedrijven binnen de marketing en communicatie sector. Met mijn apparatuur ga ik naar jouw klanten en representeer ik op een professionele wijze jouw organisatie en creëer ik de content waar jullie de tijd, handen, kennis, workflow of apparatuur niet voor in huis hebben op dat gegeven moment. 

Met mijn brede netwerk aan creatieve ondernemers in regio Limburg hoef ik geen project over te slaan. Binnen no-time heb ik een team paraat staan voor de meest uitgebreide projecten. 

Wil je geen zorgen meer over je video-werkzaamheden? Bel mij gewoon! Probleem opgelost.

BEDRIJVEN WAAR IK AL EEN TOP SAMENWERKING MEE HEB: